Skip to content
Mamouche logo
  • Over ons
  • Menu
  • Wijnkaart
  • Reserveren
  • Contact & Route
Mamouche logo

PLATS DE VIANDE

PLATS DE VIANDE

  1. LES ENTRÉES
  2. GIBIERS ET VOLAILLES
  3. PLATS DE VIANDE
  4. PLATS DE POISSON
  5. VÉGÉTARIEN
  6. LES DESSERTS

PLATS DE VIANDE

MAGRET DE CANARD
Eendenborst in een sinaasappel-portsaus
€18,50
CAILLES GRILLÉES
Gegrilde kwartels geflambeerd met Armagnac
€23,50
COTE DU BOEUF
1kg Cote Du Boeuf voor 2 personen
€27,50 p.p.
STEAK POIVRE
Rundvlees met groene pepersausBeef with green pepper sauce
 €16,50
MÉDAILLONS DE VEAU, SAUCE ROQUEFORT
Kalfsoesters in Roquefortsaus
€19,50
TOURNEDOS HENRI IV
Tournedos in Roquefortsaus
€24,50
CHATEAUBRIAND, SAUCE POIVRE VERT
Ossenhaas in een groene pepersaus (min. 2 pers.)
€24,50
FILET DE BOEUF, SAUCE POIVRE VERT
Ossenhaas in een groene pepersaus
€26,50
ENTRECÔTE
Entrecôte met knoflookboter
€22,50(200g)
€33,50(300g) 
POULET, SAUCE CRÈME ET CHAMPIGNONS
Gegrilde kip met champignon-crèmesaus
€15,50
GIGOT D`AIGNEAU, SAUCE VIN ROUGE
Lamsbout uit de oven met rode wijnsaus
€18.50
Al onze gerechten worden geserveerd met verse groente, salade en een aardappel bijgerecht

  • nl  Nederlands