PLATS DE VIANDE
MAGRET DE CANARD Eendenborst in een sinaasappel-portsaus | €18,50 |
CAILLES GRILLÉES Gegrilde kwartels geflambeerd met Armagnac | €23,50 |
COTE DU BOEUF 1kg Cote Du Boeuf voor 2 personen | €27,50 p.p. |
STEAK POIVRE Rundvlees met groene pepersausBeef with green pepper sauce | €16,50 |
MÉDAILLONS DE VEAU, SAUCE ROQUEFORT Kalfsoesters in Roquefortsaus | €19,50 |
TOURNEDOS HENRI IV Tournedos in Roquefortsaus | €24,50 |
CHATEAUBRIAND, SAUCE POIVRE VERT Ossenhaas in een groene pepersaus (min. 2 pers.) | €24,50 |
FILET DE BOEUF, SAUCE POIVRE VERT Ossenhaas in een groene pepersaus | €26,50 |
ENTRECÔTE Entrecôte met knoflookboter | €22,50(200g) €33,50(300g) |
POULET, SAUCE CRÈME ET CHAMPIGNONS Gegrilde kip met champignon-crèmesaus | €15,50 |
GIGOT D`AIGNEAU, SAUCE VIN ROUGE Lamsbout uit de oven met rode wijnsaus | €18.50 |
Al onze gerechten worden geserveerd met verse groente, salade en een aardappel bijgerecht |