JUBILEUM 45 JAAR

In februari 2017 is het 45 jaar geleden dat Bistro Bonjour haar deuren opende op de
Keizersgracht. Wij willen dit prachtige jubileum graag met u vieren. Vanaf 15 februari tot 15 maart
2017 serveren wij daarom een heerlijk 3 gangen menu. Bij dit menu kunt u kiezen uit
verschillende klassieke, Franse gerechten waaronder escargots à la maison en chateaubriand sauce poivre
vert. De kosten voor dit menu bedragen €45 voor 2 personen. Voor meer informatie kunt u ons
bellen (020-6266040) of mailen (info@bistrobonjour.nl)

Wij zien u graag!

Cordialement,

Bistro Bonjour

————————————————————————–

ENTREES

COEUR D’ARTICHAUT FARCI AUX CHAMPIGNONS
Artisjokharten gevuld met gebakken champignons, ui en peterselie
Artichoke hearts filled with fried mushrooms, onion and parsley
of
CARPACCIO DE BOEUF
Flinterdun gesneden ossenhaas met kappertjes en Parmezaanse kaas
Thin slices of beef tenderloin with capers and Parmesan cheese
of
SAUMON MARINÉ, SAUCE MOUTARDE
Gemarineerde zalm met mosterd-dillesaus
Marinated salmon with mustard dill sauce
of
ESCARGOTS DE LA MAISON
Slakken in huisgemaakte knoflookboter
Snails with homemade garlic butter
of
SALADE AU FROMAGE DE CHÈVRE AU FOUR
Salade met geitenkaas uit de oven met thijm en honing
Salad with goat cheese from the oven with thyme and honey

 

PLAT PRINCIPAL

MÉDAILLONS DE VEAU, SAUCE ROQUEFORT
Kalfsoesters met Roquefortsaus
Veal with Roquefort sauce
of
CHATEAUBRIAND, SAUCE POIVRE VERT
Ossenhaas in een groene pepersaus
Beef tenderloin with green pepper sauce
of
GAMBA’S CÉVENOLS
Gebakken reuzengarnalen met knoflook en peterselie
Fried big shrimps with garlic and parsley
of
MÉDAILLONS DE CHEVREUIL
Hertenbiefstuk met bosbessensaus
Venison with blueberry sauce
of
SAUMON AU FOUR
Zalm uit de oven met verse kruiden, zongedroogde tomaten, geraspte mozzarella en courgette
Salmon from the oven herbs, sun-dried tomatoes, grated mozzarella and zucchini


DESSERTS

PROFITEROLLES
Soesjes gevuld met vanille-ijs in een warme chocoladesaus
Puffs filled with vanilla ice cream and hot chocolate sauce
of
CRÈME BRÛLÉE   ROYALE
Crème brûlée gemaakt met koffielikeur
Crème brûlée made with coffee liqueur
of
CRÊPE FLAMBÉE AU GRAND MARNIER
Flensje geflambeerd met Grand Manier met vanille-ijs en slagroom
Pancake flambé with Grand Manier with vanilla ice cream and cream
of
MOUSSE AU CHOCOLAT
Chocolademousse
Chocolate mousse